VÄRD ATT VÅRDA?

Bilen är ett medvetet val och en dyr investering. Den ska besiktigas och underhållas både maskinellt och utvändigt för att hålla. Men ofta glöms underhåll och bättring av rostskydd på undersidan bort. Visste

du att lacken på taket oftast är tre gånger så tjockt jämfört med rostskyddet på undersidan?

Där kommer vi in i bilden för att hjälpa dig värdesäkra din bil. Swerust är Sveriges största rostskyddskedja med svensktillverkade produkter hela vägen. Låt oss göra en rostskyddsbehandling när bilen är ny så förlänger du bilens livslängd med 10 år. Dessutom undviker du dyra framtida reparationer på t.ex.

bromsrör, skärmkanter, trösklar etc.

Var rädd om både dig och bilen.

Inga rostskyddsgarantier i världen hindrar att din bil rostar för rostar gör den. Rostskydda nu för bättre andrahandsvärde, livslängd och krocksäkerhet.

Rostskyddsbehandling i Göteborg

Det är inte lätt att veta vilka rostskydd-såtgärder som kan behövas på just din bil. Vi rekommenderar att du bokar en tid för rostskyddskontroll hos någon av våra auktoriserade rostskyddsstationer. Hos Swerust får du svart på vitt hur din bil mår

rostskada bil göteborg

Oavsett om du köpt din bil ny eller begagnad gäller det givetvis att behålla värdet så länge som möjligt. Det är inte bara bilens livslängd och andrahandsvärde som försämras när bilen börjar rosta. Även krocksäkerheten försämras.