Rostskyddsbehandling underredsbehandling i Göteborg

ROSTSKYDDSBEHANDLING
I GÖTEBORG

Få en offert
arrow&v

Tack!

Rostskyddsbehandling

Har man en rostskyddsbehandlad bil så minskar risken för dyra rostreparationer i framtiden. Man bevarar bilens värde med en rostskyddsbehandling och det lönar sig i längden då rostreparationer kan vara kostsamt och ta tid att fixa till. Vid eventuell försäljning är det oftast lättare att sälja en bil som är i ett fint skick. Vi lämnar 3 års garanti på våra behandlingar. Här kan du läsa mer om hur vår rostskyddsgaranti ser ut.

Våra rostskyddsbehandlingar är väl utförda och vårt mål är att din bil ska hålla så länge som möjligt. Vi har både vaxbaserade och vattenbaserade rostskyddsbehandlingar. Vilken behandling som kan utföras beror på vad din bil har för skydd från start. Våra produkter är kompatibla och vi kan även göra kompletteringar fast du har gjort behandling tidigare hos någon annan.

Din bils Rostbetyg

Vi Bilägare har testat 34 bilmärken och gett över 300 rostbetyg för de olika modellerna: 

”Den farliga rosten kommer inifrån och syns inte förrän det är alldeles för sent. Vi Bilägares tester pekar på bristerna i tid. Rostregistret bygger på prognoser eftersom bilarna testats när de varit fabriksnya. I testhallen används optiska instrument för att kika inne i dolda hålrum. En samlad bedömning av galvaniseringens tjocklek och utbredning, förekomsten av rostskyddsmedel, materialval och konstruktioner som bidrar till att bygga bort rostfällor ligger till grund för de betyg som sätts.”

För mer detaljerade omdömen: se https://www.vibilagare.se/tags/problem/rost

Våra rostskyddsbehandlingar

Steg­behandling

Swerusts Stegbehandling är den enklaste av våra behandlingar. Rostskyddsbehandlingen passar dig som har en ny bil då behandlingen kan uppgraderas till t.ex. Fullständig rostskyddsbehandling vid ett senare tillfälle. Då betalar du endast mellanskillnaden.

Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts stegbehandling tar totalt 2 dagar.

Basbehandling

Swerusts Basbehandling är en enklare rostskyddsbehandling som passar dig som har en äldre bil. Nederkant av dörrar, huv och baklucka rostskyddas invändigt och delar av bottenplattan rostskyddas utvändigt.

Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts basbehandling tar totalt 3 dagar.

Mellanbehandling

Swerusts Mellanbehandling passar dig som planerar att behålla bilen under ca: 5 år eller om rostskyddet är undermåligt. Rostskyddsbehandling består av fullständig underredes- och balkbehandling samt en enklare variant av markplansrostskydd.

Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts mellanbehandling tar totalt 3 dagar.

Fullständig Rostskydds­behandling

Behandlingen består av fullständig underredesbehandling, balkrostskydd och markplansrostskydd tillsammans. Varje rostskyddsbehandling utförs på sitt speciella sätt med unik utrustning och med utvalda rostskyddsprodukter för de olika detaljerna. Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Behandlingen tar totalt 3 dagar.

Våra varumärken

Noxudol och Mercasol är idag två välkända varumärken på både den nordiska och den internationella marknaden. Noxudol innehåller många innovativa lösningar och erbjuder bland annat en serie med rostskyddsprodukter helt utan lösningsmedel. Mercasol har en stark position på den nordiska eftermarknaden och förser användarna med ett effektivt och pålitligt rostskydd.

Noxudol rostskyddsbehandling i Göteborg
mercasol_logo.gif

Mercasol erbjuder ett brett utbud av Rostskydd för eftermarknaden och för professionellt bruk. Produkterna är godkända enligt Svensk Standard och Finsk Standard som används på eftermarknaden i Norden.

OEM

Auson som tillverkar Mercasol och Noxudol har samarbetat med fordonsindustrin under 50 år och är idag leverantör till ett flertal bil och busstillverkare världen över. Genom ett nära samarbete med våra kunder kan vi ta fram anpassade lösningar som passar varje kunds speciella behov. Till hjälp har vi vårt egna laboratorium där vi kan utveckla och anpassa våra rostskyddsprodukter tillsammans med kunden.