top of page
Billackering i Göteborg

Billackering i Göteborg

Få offert
Ladda upp fil

Billackering i Göteborg

Vi lackerar dina skadade delar på bilen med den senaste tekniken och vår ambition är att du ska få tillbaka bilen senast nästkommande dag. Till skillnad från traditionell billackering försöker vi begränsa lackering till det skadade området. Denna metoden kallas för spot repair, som vi har stor erfarenhet av. Det är ett bra namn för behandlingen som faktiskt utförs, en punktlackering helt enkelt! På grund av denna metoden ser vi oss som en nytänkande lackeringsfirma i Göteborg.
 

Bedömning av lackskadan

För att kunna göra en riktig bedömning av skadan och ge dig ett fast pris måste vi göra en visuell besiktning. Det är därför bra om du har möjlighet att köra förbi och visa upp din lackskada så vi kan se vad som behöver göras och om vi behöver laga den. Normalt tar en omlackering 1-2 dagar,

lite beroende på vilka delar om är skadade. Vi hanterar även försäkringsärenden men det är inte alltid kostnaden överstiger självrisken och då behöver inte försäkringsbolaget blandas in.


Det som är viktigt att tänka på när du ska lacka om en del på bilen är att det alltid finns risk för nyansskillnader. Vissa nyanser är känsligare än andra och dessa vill man så långt det går undvika att måla kant i kant. Vid behov måste man då ta en meryta för att inte skillnaden ska bli synlig, dvs man tonar ut färgen på den närliggande panelen. Som profesionella lackerare strävar vi dock alltid efter att hålla lackeringen så begränsad som möjligt. En mindre buckla på bilen går oftast att ta bort med riktning av bucklor istället för omlackering. Kontakta en professionell billackerare idag!

Att tänka på vid omlackering

bottom of page