top of page
Portrait of an Adult Man Working in a Detailing Studio, Prepping a Factory Fresh American

Vi erbjuder professionell
bilrekond i Göteborg

Rekomenderat bilvårdsföretag i Göteborg 2023.jpg.png
Få en offert

Vi kan hjälpa dig med tvättservice och bilrekond i olika omfattningar, tillsammans med dig bestämmer vi nivån efter bilens behov, dina önskemål och budget. 

Populära rekond program

Bas rekonditionering

Med Bas rekonditionering får din bil en grundlig rengöring både inuti och utanpå. Dessutom applicerar vi en keramisk sprayvax för vatten- och smutsavvisning på billacken, vilket ger skydd i cirka två månader. Vid behov kan du också boka en klädseltvätt för att behandla fläckar på säten eller andra textilier.

Pris från 1 295kr

Helrekonditionering

Vår program inkluderar en glanshöjande polering och vaxning av bilens lack, noggrann invändig rengöring och en komplett motortvätt. Både de utvändiga och invändiga behandlingarna kan skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål. Kom gärna förbi och låt oss ge dig fler personliga förslag för att uppnå det bästa resultatet för din bil.

Pris från 2 995kr

Invändig rekonditionering

När vi utför rekond på din bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilen utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen gås i denna behandling över interiört.

Den invändiga rekonden är en noggrann rengöring och uppfräschning av bilens interiör. Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönstren putsas och instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt.

Pris från 1 295kr

Klädseltvätt 

Klädseltvätt kan behövas när bilens säten blivit smutsiga, något har spillts ut eller om en luktkälla behöver tas bort.​

Vid en klädseltvätt används hetvatten i kombination med en smutslösande kemikalie. Vi använder en speciell tvättmaskin som sprutar kemvätska samtidigt som den suger upp det smutsiga vattnet. Detta ger textilen en genomsköljning så att smutsen försvinner. Efter tvätten torkas klädseln med hjälp av en avfuktare. Processen upprepas tills resultatet är fullgott.

Är det dessutom en dålig lukt i bilen bör behandlingen kombineras med en efterföljande luktsanering.

Pris från 1 495kr

Försäljningsrekond

Försäljningsrekond är en anpassad behandling som fokuserar på det helhetsintryck som behövs inför en eventuell försäljning. Lacken poleras så att tvättrepor avlägsnas och glansen höjs maximalt, stenskott och andra småskador lagas med lackstift/färgpenna. Motorn tvättas och bilen städas mycket noggrant på insidan. Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt.

Pris från 2 495kr

Utvändig rekonditionering

Beroende på bilens nuvarande skick och dina önskade resultat kan vi skräddarsy våra tjänster. Vi erbjuder allt från en enkel glanshöjande polering med vax till en omfattande lackkorrigering med lackskydd. Kom gärna på ett besök så går vi igenom de olika alternativen med dig och ger dig ett exakt pris för ditt val.

Pris från 995kr

Biltvätt

En smutsig bil binder fukt och föroreningar och rostar därför lättare än en bil som hålls ren. Det är därför viktigt att tvätta bilen regelbundet.

En handtvätt är i de flesta fall det skonsammaste sättet att tvätta bilen som dessutom säkerställer att alla ytor blir rena. Vi använder svamp och högtryckstvätt och anpassar kemikalierna efter bilens behov. Som standard använder vi ett milt bilschampo. Om det behövs använder vi i första hand alkalisk avfettning. En petroleumbaserad avfettning används om det finns tjära på bilen.

Pris från 295kr

Strålkastarrenovrering 

Allt fler bilar underkänns på bilbesiktningen på grund av dåliga strålkastare. Ofta beror detta på att plasten har oxiderats eller repats. Detta försämrar strålkastljuset och utgör därför också en säkerhetsrisk.

En matt strålkastare kan ibland poleras upp med ett vanligt polermedel. Detta kommer att förbättra ytan en stund. Det ger dock ingen hållbarhet och ytan kommer snart att vara lika matt som den var tidigare.

Med vår behandling slipas den dåliga ytan ned med ett slippapper för att sedan poleras upp så att plasten blir helt klar igen. Därefter appliceras ett nytt ytskydd som skyddar plasten mot nedmattning. Skyddet är viktigt för hållbarheten. Det räcker alltså inte att bara polera strålkastaren för att få ett hållbart resultat.

Pris från 1 495kr

bottom of page