top of page
Bilrekonditionering Göteborg Ditec
Rekomenderat bilvårdsföretag i Göteborg 2023.jpg.png
Få offert

Solfilm i Göteborg

Tona rutor i Göteborg

Det finns många anledningar till att montera solfilm på bilen. Filmen skyddar mot värme, insyn och ger bilen en helt ny look jämfört med tidigare. Vår specialutbildade personal hjälper dig att tona rutorna med marknadens bästa solfilm. Vi lämnar upp till 10 års garanti på solfilmen.

Solfilm till bil

Vi har solfilm i flera olika toningar som har olika ljusinsläpp. Vår ljusaste film är nästan helt transparent men stoppar ändå femtio procent av solens värmestrålning. Värme i bilen upplevs ofta besvärande för resenärer och husdjur. Olika mörkhetsgrader på solfilmen förstärker bilens visuella framtoning.  Vi har till exempel marknadens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn.

  • Högeffektivt solskydd

  • Lågreflekterande

  • Oöverträffad klarhet

  • Branschledande färgbeständighet

  • Professionell montering

  • 10 års garanti


DITEC®s samarbetspartner när det gäller solfilm heter Solar Gard® Saint-Gobain. Klicka här för att besöka Solargards hemsida och läsa mer om deras produkter.

Solfilm bil pris i Göteborg när du ska tona rutor

Som du förstår baserat på ovan information så kan ditt pris variera beroende på vilken typ av solfilm som du köper.

Vill du ha bästa körupplevelse och komfort? Då är vår Nano / Ceramic solfilm bäst med sin tillverkning av avancerad nanoteknologi. 

Få bästa upplevelsen med mobil utrustning. UV-skydd, insynsskydd och minskning av solvärme hittar du i våra icke-reflekterande solfimer när du ska tona rutor på bilen. 

Se till att bilen är extra snygg på vägarna. Förhöj utseendet på bilen med solskydd av högsta kvalitet med high performance bilfilmer. 

Skydda det allra viktigaste. Våra vindruteskydd WSP3 Plus fönsterfilm är det självklara valet för att skydda vindrutan. 

Kontakta oss för vägledning och offert och pris.

bottom of page