top of page
Rostskydd Göteborg.webp
Rekomenderat bilvårdsföretag i Göteborg 2023.jpg.png

Rostskyddsbehandling
Göteborg

Få offert

Rostskyddsbehandling

Har man en rostskyddsbehandlad bil så minskar risken för dyra rostreparationer i framtiden. Man bevarar bilens värde med en rostskyddsbehandling och det lönar sig i längden då rostreparationer kan vara kostsamt och ta tid att fixa till. Vid eventuell försäljning är det oftast lättare att sälja en bil som är i ett fint skick. Vi lämnar 3 års garanti på våra behandlingar. Här kan du läsa mer om hur vår rostskyddsgaranti ser ut.

Våra rostskyddsbehandlingar är väl utförda och vårt mål är att din bil ska hålla så länge som möjligt. Vi har både vaxbaserade och vattenbaserade rostskyddsbehandlingar. Vilken behandling som kan utföras beror på vad din bil har för skydd från start. Våra produkter är kompatibla och vi kan även göra kompletteringar fast du har gjort behandling tidigare hos någon annan.

Våra rostskyddsbehandlingar

Basbehandling

Basbehandling är en enklare rostskyddsbehandling som passar dig som har en äldre bil. Nederkant av dörrar, huv och baklucka rostskyddas invändigt och delar av bottenplattan rostskyddas utvändigt. Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts basbehandling tar totalt 3 dagar.

Mellanbehandling

Mellanbehandling passar dig som planerar att behålla bilen under ca: 5 år eller om rostskyddet är undermåligt. Rostskyddsbehandling består av fullständig underredes- och balkbehandling samt en enklare variant av markplansrostskydd.

Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts mellanbehandling tar totalt 3 dagar.

Fullbehandling

Behandlingen består av fullständig underredesbehandling, balkrostskydd och markplansrostskydd tillsammans. Varje rostskyddsbehandling utförs på sitt speciella sätt med unik utrustning och med utvalda rostskyddsprodukter för de olika detaljerna. Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Behandlingen tar totalt 3 dagar.

bottom of page