top of page
Rostskydd Göteborg.webp
Rekomenderat bilvårdsföretag i Göteborg 2023.jpg.png

Rostskyddsbehandling
Göteborg

Få offert

Rostskyddsbehandling

Har man en rostskyddsbehandlad bil så minskar risken för dyra rostreparationer i framtiden. Man bevarar bilens värde med en rostskyddsbehandling och det lönar sig i längden då rostreparationer kan vara kostsamt och ta tid att fixa till. Vid eventuell försäljning är det oftast lättare att sälja en bil som är i ett fint skick. Vi lämnar 3 års garanti på våra behandlingar. Här kan du läsa mer om hur vår rostskyddsgaranti ser ut.

Våra rostskyddsbehandlingar är väl utförda och vårt mål är att din bil ska hålla så länge som möjligt. Vi har både vaxbaserade och vattenbaserade rostskyddsbehandlingar. Vilken behandling som kan utföras beror på vad din bil har för skydd från start. Våra produkter är kompatibla och vi kan även göra kompletteringar fast du har gjort behandling tidigare hos någon annan.

Våra rostskyddsbehandlingar

Basbehandling

Basbehandling är en enklare rostskyddsbehandling som passar dig som har en äldre bil. Nederkant av dörrar, huv och baklucka rostskyddas invändigt och delar av bottenplattan rostskyddas utvändigt. Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts basbehandling tar totalt 3 dagar.

Mellanbehandling

Mellanbehandling passar dig som planerar att behålla bilen under ca: 5 år eller om rostskyddet är undermåligt. Rostskyddsbehandling består av fullständig underreds- och balkbehandling samt en enklare variant av markplansrostskydd.

Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Swerusts mellanbehandling tar totalt 3 dagar.

Fullbehandling

Behandlingen består av fullständig underredsbehandling, balkrostskydd och markplansrostskydd tillsammans. Varje rostskyddsbehandling utförs på sitt speciella sätt med unik utrustning och med utvalda rostskyddsprodukter för de olika detaljerna. Varje bilmodell behandlas efter ett unikt sprutschema. Behandlingen tar totalt 3 dagar.

Vanliga frågor och svar om rostskyddsbehandling

Vad kostar en rostskyddsbehandling för min bil?

Pris på en rostskyddsbehandling kan variera beroende på flera faktorer såsom bilens storlek, behandlingens omfattning och val av metod. Generellt sett kan priset för en grundläggande behandling börja från några tusen kronor. För en mer exakt prisuppgift, rekommenderar vi att du ber om en offert i formuläret så skräddarsyr vi en lösning för dig baserat på informationen du lämnar.

Är det värt att rostskyddsbehandla bilen?

Att rostskyddsbehandla din bil är en viktig investering för att förlänga dess livslängd och bibehålla dess värde. Behandlingen skyddar bilens mest utsatta delar mot rost, vilket är särskilt viktigt i vårt svenska klimat med mycket fukt och salt på vägarna under vinterhalvåret.

Hur ofta bör jag rostskydda min bil?

Vi rekommenderar att du genomför en rostskyddsbehandling vid nyköp av bilen och sedan med jämna mellanrum beroende på bilens användning och exponering för tuffa väderförhållanden. En regelbunden kontroll varje 2-3 år kan vara en bra riktlinje.

Vilka fördelar erbjuder DITEC rostskyddsbehandling jämfört med andra metoder?

Vår rostskyddsbehandling på DITEC Sisjön skiljer sig genom att vi använder marknadens mest avancerade produkter och tekniker för att erbjuda ett långvarigt och effektivt skydd. Vår metodik säkerställer att behandlingen når även de mest svåråtkomliga områdena på ditt fordon, vilket ger ett omfattande skydd mot rost.

Vilken rostskyddsbehandling är bäst?

Som du förstår från ovan behandlingar så är svaret på vilken är den bästa rostskyddsbehandling som är bäst för din bil beroende på vilka planer du har med din bil, ålder, och skick. Kontakta oss med information om din bil i offertformuläret och få ett förslag på pris för din rostskyddsbehandling.

bottom of page