top of page
Sanering Göteborg.webp

Fordonsanering
Göteborg

Få en offert
Rekomenderat bilvårdsföretag i Göteborg 2023.jpg.png

Vi är störst på avancerad fordons sanering i Göteborg

  • En fullständig sanering av din bil kan vara nödvändig för att ta bort lukter och obehag som kan vara svåra att avlägsna. Allt från en utspilld läskflaska till ett totalt mögelangrepp i hela kupéutrymmet kan kräva en sanering. För att säkerställa ett bra resultat är det viktigt att som första steg spåra orsaken till lukten eller obehaget. Källan till problemet måste tas bort för att saneringen ska bli effektiv.
     

  • För att helt kunna bryta ner de organismer och lukter som finns i bilen behöver den behandlas med rätt kemikalier. Vi på Ditec Sisjön är specialister på sanering och godkänd av alla försäkringsbolag. Vår personal har genomgått kvalificerad sanerings utbildning. Vi har den utrustning och de kemikalier som behövs för att lösa problemen och se till att din bil luktar och ser ut som ny igen.
     

  • Det är viktigt att en sanering utförs fullständigt, annars finns risken att källan till problemet inte försvinner och arbetet måste göras om. Vi på Ditec Sisjön ser till att varje detalj tas om hand för att ge dig den bästa möjliga lösningen. Vårt mål är att se till att du är helt nöjd med vårt arbete och att du kan njuta av att köra din bil igen utan lukter eller obehag. 

Vi kan sanera det mesta 

Hunden/katten har förorenat

Någon har rökt i bilen

Bilar i garage vid bränder

Mögel i kupéutrymmet

Du spiller något som är svårt att avlägsna och som luktar illa

Dålig lukt i allmänhet

Klotter

Blod

Färg sprut

Så här ska du gå till vägar om vill sanera bilen

  • Kontrollera om skadan täcks av din försäkring och anmäl den. Dubbelkolla först om du har täckning för skadan innan du påbörjar saneringen. Självrisk för kupéskador brukar oftast vara mellan 750 kr och 1000 kr.

  • Boka en skadebesiktning för att få en offert. Oavsett om skadan täcks av försäkringsbolaget eller om du måste betala för det själv, är det en bra idé att få en offert för att veta vad saneringen kommer att kosta.

  • Genom att följa dessa steg kan du säkerställa att du får rätt hjälp för att sanera din bil efter en skada.

Vi är en auktoriserad saneringsleverantör för följande försäkringsbolag

IF, Volvia, IF märkesförsäkringar , Audi försäkring, BMW försäkring, VW försäkring, Mercedes försäkring, Toyota försäkring, Kia försäkring, Skoda försäkring, Hyundai försäkring, Renault försäkring, Trygghansa, Folksam, Gjensidige, Tre kronor försäkring, 

bottom of page