top of page
Elbil på motorväg

Stenskottsfoliering (PPF)

Stenskottsfolie eller PPF skyddar din billack
mot stenskott och mycket annat

Få en offert
arrow&v

Våra stenskottsskyddspaket

Vi använder den klaraste och högst presterande filmen i branschen med en oöverträffad installationskvalitet. Från skydd av fordons frontparti till full wrapping av bilen, kan vi skräddarsy ett skyddspaket efter dina exakta behov.

Skydda din investering

Om du har en helt ny bil och vill kombinera stenskottsfoliering med lackskyddsbehndling för nya bilar, hör gärna av dig för paketpris

PPF_instalation_edited.png

Installationen spelar roll

Precis som med bilvårds tjänster, finns det en stor variation i skicklighetsnivåer och kvalitet när det gäller installationen av stenskottsfoliering. Vi tillämpar samma noggrannhet vid applicering av stenskottsfoliering som vi gör vid våra bilvårdstjänster, så att du vet att du får en mycket högkvalitativ produkt och service.

En av de främsta skillnaderna mellan oss och andra installatörer är att vi i alla uppdrag anpassar mönstren för att lägga in kanter där det är möjligt. Detta skapar en mycket renare installation där synliga kanter minimeras.

Nästintill osynligt stenskottsskydd

Att installera stenskottsfoliering på framdelen av din bil är det bästa sättet att skydda din ömtåliga lack från stenskott och annan skada. På DITEC SISJÖN erbjuder vi skräddarsydda installationstjänster för genomskinliga lackskydd med den bästa filmen på marknaden. Den genomskinliga, hållbara filmen appliceras på de målade ytorna för att fungera som en nästintill osynlig barriär för att skydda den från yttre påfrestningar.

PPF_RockChipProtection_edited.png
Satin PPF_edited.jpg

Klara eller Satin-alternativ

Vi har valet att applicera en klar film som inkluderar en hydrofobisk topplack, självläkande egenskaper och 10 års garanti, eller så kan vi applicera en satin/matt film som också inkluderar ett hydrofobiskt lager, en vacker satinfinish med 7 års garanti

bottom of page