top of page
Lackskydd göteborg.webp
Rekomenderat bilvårdsföretag i Göteborg 2023.jpg.png

Keramiskt lackskydd och Ditec lackkonservering i Göteborg

Få en offert

Varför behöver du lackskyddsbehandling?

Bilens lack är utsatt för många skador i det dagliga livet, som stenskott, repor, insektsrester, UV-strålar och mer. Lackskyddsbehandling ger ett extra skyddslager som minskar risken för skador och hjälper till att behålla bilens glans och finish under en längre tid.

Hur fungerar lackskyddsbehandling?

Lackskyddsbehandling skapar en skyddande yta på bilens lack som förhindrar att skräp, smuts och insektsrester fastnar på ytan. Det ger också en extra barriär mot repor och solens UV-strålar. Beroende på vilken typ av behandling du väljer kan det också göra bilen lättare att rengöra och bevara den nya glansen längre.

Vi erbjuder fyra olika lackskyddsbehandlingar

Det finns flera alternativ att välja mellan, inklusive keramiskt lackskydd, vax, polymerbaserade produkter och mer. Det är viktigt att välja en produkt som passar dina behov och budget, och att överväga faktorer som hållbarhet, skydd mot UV-strålar och rengöringsförmåga.

Ditec erbjuder flera olika lackskyddsbehandlingar för att möta olika behov och önskemål hos bilägare. Vi har tre olika varianter av keramiska lackskydd, som heter Ditec Ceramic Light, Plus och Ultra. Skillnaderna mellan dem ligger främst i hårdheten, som varierar mellan 3 och 5, samt garantitiden, som sträcker sig från 3 till 9 år beroende på vilken variant som väljs. Vår polymera lackskyddsbehandling, Ditec original lackkonservering, har en hårdhet på 3 och en garantitid på 9 år. Oavsett vilken behandling du väljer kan du vara säker på att din bil kommer att få optimalt skydd och en högglansig finish som håller länge.


 

Känslan av att köra och äga en lackskyddsbehandlad bil

Att köra och äga en lackskyddsbehandlad bil ger en extra känsla av stolthet och nöjdhet. Förutom den visuella fördelen av en bil med en lackskyddsbehandling, där lacken ser djupare och mer glänsande ut, ger det även en känsla av att bilen är väl underhållen och skyddad. Det är en trygghet att veta att bilens ytskikt är skyddade mot repor och skador från exempelvis stenskott, vilket gör att man inte behöver oroa sig lika mycket för mindre skador som kan uppstå i vardagen. Att äga en bil med en lackskyddsbehandling innebär även mindre underhållskostnader, då bilen behöver tvättas och poleras i mindre utsträckning för att upprätthålla dess ytskikt. Det ger också en extra känsla av att bilen är mer värdefull och välbevarad. Sammanfattningsvis ger en lackskyddsbehandlad bil en känsla av trygghet, stolthet och nöjdhet för dess ägare, samtidigt som den ger en visuell och praktisk fördel jämfört med bilar utan en sådan behandling.

Låt oss få din bil att glänsa i åratal

Vi på Ditec Sisjön är stolta över att vara störst på lackskyddsbehandling i Göteborg, och vi har samlat på oss en gedigen erfarenhet som kommer att hjälpa oss att ge din bil den bästa behandlingen möjligt. Med det senaste inom utrustning och maskiner, tillsammans med vår kunniga och erfarna personal, kan vi garantera att vi förstår de senaste lackskyddsprodukterna och hur man applicerar dem effektivt.
Vi värnar också om miljön och arbetar med miljövänliga produkter, och ser till att vår arbetsmiljö är säker och ren för både vår personal och våra kunder. Med allt som krävs för att ge din bil den bästa behandlingen möjligt, är vi det självklara valet för din nästa lackskyddsbehandling. Kontakta oss idag för att boka din behandling.

Ditec Skinnbehandling

Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan regelbundet underhåll torkar skinnet långsamt ut, börjar spricka och kan få tråkiga fettfläckar. Unna din skinnklädsel en årlig behandling, så håller den sig fin länge. Interiörbehandlingarna ger interiören en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet.

Ditec Fälgbehandling

Din bils fälgar utsätts för tuffa förhållanden då varma järnpartiklar från bromsar, salt, tjära, smuts från vägen och andra föroreningar fastnar hårt på obehandladyta vilket gör att aggresiva produkter och metoder ofta behövs för rengöring och underhåll. Med våra fälgbehandlingar så förenklas underhållet, slitaget mildras och konditionen kan effektivt bevaras.

Ditec Glasbehandling

Med Ditec glasbehandling blir din vindruta vatten- och smutsavvisande vilket ger bättre sikt i regn och mörker. Ett enkelt sätt öka trafiksäkerheten! Dessutom blir rutan lättare att hålla ren sommartid vid avlägsnande av insekter, och i vintertid avlägsnas snö och is med enkelhet.

Ditec Textilimpregnering

Gråt inte över spilld mjölk! Vår textilbehandling fungerar som en osynlig överdragsklädsel som ger sätena i din bil ett effektivt extra skydd mot vätskor. När någon råkar spilla något i bilen torkar du enkelt upp med en fuktig trasa. 

bottom of page