Ditec lackskyddsbehandling i Göteborg

LACKSKYDD I GÖTEBORG

Få en offert
arrow&v

Tack!

Visste ni att även en helt ny bil behöver lackskyddsbehandlas?

Viktig information om du vill bevara nybilskänslan

Ditec ceramic ultra lackskyddsbehandling göteborg (1).jpg

DITEC® CERAMIC ULTRA

Ditec® Ceramic Ultra är vår absolut främsta lackskyddsbehandling och är utvecklad för att underlätta för dig att hålla bilens finish på absolut topp.

Lackskyddsbehandlingen ger en stark vattenavvisande yta och skyddar lacken mot smuts, salt, UV-strålning, oxidation, trafikfilm, insekter och liknande.

Ditec® Ceramic Ultra är en två-komponents keramisk lackskyddsbehandling bestående av en hård underliggande base coat och en hydrofob (vattenavvisande) top coat som binder till lacken.
Detta gör den utomordentligt hård och ger exceptionell glans och fantastisk hållbarhet. En lackkonservering med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

Garanti: 9år

Hårdhet: 5/5 

Glans:     5/5

Billackering Göteborg Ditec.jpg

DITEC® CERAMIC PLUS

Ditec® Ceramic Plus är en egenutvecklad något enklare version av Ditec® Ceramic Ultra.

Lackskyddsbehandlingen ger stark motståndskraft mot yttre påverkan, är vattenavvisande och gör det svårt för smuts att fästa. Ditec® Ceramic Plus är en en-komponents keramisk lackskyddsbehandling som framhäver en exceptionell glans och ger ett fantastiskt värde för pengarna. Lackskyddsbehandling med 6 års garanti.

Garanti:  6år

Hårdhet: 4/5 

Glans:     5/5

Lackskydd Göteborg Ditec.jpg

DITEC® CERAMIC LIGHT

Ditec® Ceramic Light är en

1-komponents keramisk lackskyddsbehandling som skapar en hållbar och vattenavvisande yta.

Det ger inte lika starkt och långvarigt skydd som Ditec® Ceramic Ultra och Ceramic Plus, men är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden. Detta är ett prisvärt skydd med bra prestanda.

Lackskyddsbehandling med 3 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

Garanti: 3år

Hårdhet: 3/5 

Glans:     3/5

Lackskydd Göteborg.jpg

DITEC® ORIGINAL

Vår klassiska lackkonservering med rötter ifrån 70-talet, är än idag en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Det är en polymerbaserad två-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa. Har inte samma vattenavvisande egenskaper som våra keramiska behandlingar men är en dokumenterat effektiv glansbevarande behandling. Lackskyddsbehandling med 9 års garanti förutsatt att man följer vårt garantiprogram.

Garanti: 9år

Hårdhet: 3/5 

Glans:     4/5

Våra lackskyddsbehandlingar

Övriga behandlingar

rekonditionering_Ditec_göteborg_sisjön_e

DITEC® PREMIUMPAKET

VI TAR HAND OM HELA BILEN MED DITEC® PREMIUMPAKET

Du kan få samma effektiva skydd på klädsel, fälgar och glasrutorna som på lacken. Lägg till vårt premiumpaket så får du ett komplett skydd av alla delarna på din bil, från utsidan och in.

Ditec_Glasbehandling_G%C3%B6teborg_edite

DITEC® GLASBEHANDLING

Med Ditec glasbehandling blir din vindruta vatten- och smutsavvi-sande vilket ger bättre sikt i regn och mörker. Ett enkelt sätt öka trafiksäker-heten! Dessutom blir rutan lättare att hålla ren, sommartid vid avlägsnande av insekter, vintertid avlägsnas snö och is med enkelhet.

Ditec_Fälgrenovering_Göteborg.jpg

DITEC®  FÄLGBEHANDLING

Din bils fälgar utsätts för tuffa förhållanden då varma järnpartiklar från bromsar, salt, tjära, smuts från vägen och andra föroreningar fastnar hårt på obehandladyta vilket gör att aggresiva produkter och metoder ofta behövs för rengöring och underhåll. Med våra fälgbehandling så förenklas underhållet, slitaget mildras och konditionen kan effektivt bevaras.

Ditec_Textilbehandling_Göteborg.jpg

DITEC® TEXTILBEHANDLING

Gråt inte över spilt mjölk! Vår textilbehandling fungerar som en osynlig överdragsklädsel som ger sätena i din bil ett effektivt extra skydd mot vätskor. När någon råkar spilla något i bilen torkar du enkelt upp med en fuktig trasa. 

leather-protectionladerimpregnering.jpg

DITEC® SKINNBEHANDLING

Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan regelbundet underhåll torkar skinnet långsamt ut, börjar spricka och kan få tråkiga fettfläckar. Unna din skinnklädsel en årlig behandling, så håller den sig fin länge. Interiörbehandlingarna ger interiören en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet.