LACKSKYDD I GÖTEBORG

Få en offert
arrow&v

Visste ni att även en helt ny bil behöver lackskyddsbehandlas?

Även om er bil är helt ny så behöver den skyddas. Det nordiska klimatet är tufft för våra bilar. Oavsett om din bil är helt ny eller har ett par år på nacken så behöver den skyddas. I lackens mikroskopiska porer samlas smuts som på sikt försvagar lacken. Men med en Ditecbehandling bevarar du nybilskänslan och er bil åldras inte i förtid.

Välj den lackskyddsbehandling som passar er

Kom in till oss med er bil så hittar vi den behandling som passar er och er bil bäst.

 

Några vanliga aspekter att ta hänsyn till är:

• Hur känslig är just er bils lack? Hur länge planerar ni ha kvar bilen?

• Fundera på er livsstil, hur mycket tid och lust ni har att lägga på er bil? Hur tvättar ni den?

• Och sist men inte minst, hur mycket får det lov att kosta?

 

Kom gärna förbi oss för rådgivning. Vi visar er färdigbehandlade bilar och hittar behandlingen som passar er och er bil bäst. 

Ceramic Ultra lackskyddsbehandling

9 års garanti

Vår största nyhet sedan 1977!Ceramic Ultra är en av grundpelarna i vårt nya koncept ” för att du älskar din bil”.

Ditec Ceramic Ultra skiljer sig ifrån de flesta andra keramiska behandlingar eftersom den är en tvåkomponentsbehandling.DITEC® Cermamic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.

Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet.

 

Gör bilen enkel att tvätta

DITEC Ceramic Ultra® gör att bilen håller sig ren längre tid då smutsen inte fastar lika lätt på lacken. Den blir dessutom mer lättvättad. Behandlingen är tålig mot avfettningsmedel vilket gör att salt och tjära enkelt kan avlägsnas vid behov. Normalt behöver man inte använta avfettning för att få bilen ren och ska då inte göra detta, inte minst med tanke på miljön.

 

Hydrofobisk yta
Efter behandlingen blir lackens yta extremt vattenavvisande och låter vattendropparna glida av lacken när bilen är i rörelse.

Vi lämnar 9 års garanti på behandlingens skyddande effekt.

En gång om året kommer du in på en garantitvätt där vi rengör lacken från eventuella beläggningar och gör en besiktning av lacken.

Övrig information
Behandlingstiden är ca: 36 timmar så vi behöver bilen i två dygn. En gång om året ska du komma in med bilen för en garantitvätt/Underhållstvätt där vi tar bort eventuella beläggningar och tjära som kan ha en negativ effekt på lackskyddet.

Följande moment ingår i behandlingen

  • Avfettning & Tvätt av kaross & dörrgångar

  • Borttagning av tjära och beläggningar

  • Maskering av plastdetaljer

  • Maskinpolering

  • Ceramic Ultra på lack exteriört och i dörrgångar

  • Bättring av stenskott (om lackstift medtages

  • Fönsterputsning

Lackkonservering Original

9 års garanti

Ditec® Original var den första lackkonserveringen på marknaden och har satt standarden inom lackskydd sedan 1977

Till dags dato har vi behandlat närmare 5 miljoner bilar med Ditec Original med fantastiskt gott resultat och många nöjda återkommande kunder.Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och gör bilen svårtvättad. För att förhindra detta bör du regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.

Vår lackkonservering i Göteborg är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.

 

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader.  Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet.

 

Utökad lackgaranti
Alla Ditecbehandlade bilar innefattas av Svenska Ditec AB:s utökade lackgaranti vilket är ett komplement till nybilsgarantin.

Ditec_Glasbehandling_Göteborg.jpg

Med Ditec glasbehandling blir din vindruta vatten- och smutsavvi-sande vilket ger bättre sikt i regn och mörker. Ett enkelt sätt öka trafiksäker-heten! Dessutom blir rutan lättare att hålla ren, sommartid vid avlägsnande av insekter, vintertid avlägsnas snö och is med enkelhet.

Ditec_Textilbehandling_Göteborg.jpg

Gråt inte över spilt mjölk! Vår textilbehandling fungerar som en osynlig överdragsklädsel som ger sätena i din bil ett effektivt extra skydd mot vätskor. När någon råkar spilla något i bilen torkar du enkelt upp med en fuktig trasa. 

Ditec_Fälgrenovering_Göteborg.jpg

Din bils fälgar utsätts för tuffa förhållanden då varma järnpartiklar från bromsar, salt, tjära, smuts från vägen och andra föroreningar fastnar hårt på obehandladyta vilket gör att aggresiva produkter och metoder ofta behövs för rengöring och underhåll. Med våra fälgbehandling så förenklas underhållet, slitaget mildras och konditionen kan effektivt bevaras.