top of page

Ditec Sisjön har vunnit första pris för flest gjorda lackskyddsbehandlingar i hela Sverige under 2023!
Vi är otroligt stolta över att meddela att Ditec Sisjön har blivit tilldelade första pris för flest gjorda lackskyddsbehandlingar i hela Sverige under året 2023! Det är med glädje och stolthet vi tar emot denna prestigefyllda utmärkelse som bekräftar vår position som ledare inom fordonsvård och lackskydd i hela landet.

Under det gångna året har vi dedikerat oss till att erbjuda enastående service och skräddarsydda lackskyddsbehandlingar för våra kunder runt om i Sverige. Vår passion för perfektion och vårt fokus på att leverera överlägsna resultat har gjort det möjligt för oss att uppnå denna framgång, och vi är djupt tacksamma för det förtroende som våra kunder har visat oss.

Att vinna första pris för flest gjorda lackskyddsbehandlingar i hela Sverige är en hedrande bekräftelse på vårt hårda arbete, vår kompetens och vårt starka engagemang för kundnöjdhet. Vi vill rikta ett varmt tack till vårt fantastiska team för deras dedikation och professionalism, samt till våra kunder för deras lojalitet och stöd.

Denna utmärkelse inspirerar oss att fortsätta leverera enastående resultat och att fortsätta sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta vara ledande inom fordonsvård och lackskydd och att fortsätta sprida glädje och tillfredsställelse till kunder över hela Sverige.

Senaste inlägg

Visa alla

Lackskyddsbehandlad Corvette C3 Årsmodell 1969

En otroligt fin och välvårdad Chevrolet Corvette C3 från 1969 ägs av bilentusiastfamiljen Börjesson. Detta trevliga par har gett oss äran att återställa och skydda en av deras ögonstenar. Bilen kom ti

Comments


bottom of page